Tweede vestiging in Eindhoven voor bekende juwelier

Bouwinvest Dutch Institutional Retail Fund heeft een langjarige overeenkomst gesloten met Schaap & Citroen Juweliers voor het huren van een winkelruimte in Eindhoven.

De winkel ligt op de kruising van de Demer, Rechtestraat en de Marktstraat, en is van origine het drukste punt in het centrum van Eindhoven. De winkelruimte is 492 m² groot, verdeeld over de begane grond en de kelder.  
 
‘We zijn zeer verheugd dat we deze mooie zichtlocatie in Eindhoven aan ons Schaap en Citroen Juweliersbestand mogen toevoegen,’ aldus CEO Mark van Nieuwkerk. ‘Eindhoven is één van Nederlands snelst groeiende regio’s, reden te meer om de belangrijkste horlogemerken nu aan te bieden op deze locatie. Op de huidige Schaap en Citroen-locatie (Demer 43-45) blijven we ook horlogemerken verkopen evenals een uitgebreide collectie sieraden.’

De opening van beide nieuwe Schaap en Citroen-formules staat gepland voor voorjaar 2023.

Colliers vertegenwoordigde Bouwinvest Dutch Institutional Retail Fund bij de verhuur en is eveneens betrokken bij het beheer van de Eindhovense winkels van het fonds. City Real Estate trad op namens Schaap & Citroen.