Tony Vermeulen wordt partner bij act Fort Advocaten

Act Fort Advocaten breidt uit met de komst van Tony Vermeulen als partner binnen het team Corporate & Commercial Litigation.

Dit advocatenkantoor uit Amsterdam is gespecialiseerd in vastgoedrecht en ondernemingsrecht met een sterke positie in de sectoren vastgoed, retail en hotels & leisure.

Tony Vermeulen heeft veel ervaring in het adviseren en procederen over handelscontracten, commerciële en financiële geschillen, kartelschadezaken en post-M&A geschillen. Hij werkte voorheen bij internationale advocatenkantoren in Amsterdam, Rotterdam en New York en kiest nu voor FORT om samen verder te bouwen en de positie van het kantoor op het gebied van commercial litigation te versterken.

Managing partner Terry Steffens: ‘Wij zijn blij met de komst van Tony Vermeulen. Zijn expertise en ervaring sluiten uitstekend aan bij onze huidige Corporate & Commercial Litigation praktijk. Met deze versterking hebben wij een mooie positie om samen onze praktijk te laten groeien.’

Vanwege de groei van het kantoor verhuizen de advocaten van Fort per 26 februari 2024 naar de Teniersstraat 1, een pand aan het Museumplein in Amsterdam.