Tjerk van Rootselaar Head of Design & Build bij Envalue Real Estate

Envalue Real Estate verwelkomt Tjerk van Rootselaar als Partner en Head of Design & Build.

Met de komst van Van Rootselaar breidt Envalue Real Estate haar dienstverlening verder uit en biedt ze duurzame oplossingen aan op basis van vijf complementaire pijlers: taxaties, strategie, transacties, ontwerp en projectrealisatie.

Tjerk van Rootselaar startte zijn carrière als trainee bij Van Wijnen en werkte daarna als projectmanager bij DZAP. De laatste jaren was hij actief als Associate bij Cushman & Wakefield PDS. Na ruim 12,5 jaar als senior projectmanager maakt hij de overstap naar Envalue Real Estate. Van Rootselaar staat volgens Envalue bekend als een no-nonsense persoon met een ondernemende geest. 

Tjerk van Rootselaar: ‘Mijn focus komt te liggen op het uitbouwen van onze dienstverlening op het gebied van ontwerp en projectrealisatie met een focus op interieurontwerp, werkplekconcepten, projectmanagement, aanneming op risico, tendermanagement en site management.’

Envalue Real Estate zoekt nog minimaal 11 nieuwe collega’s. Er zijn vacatures bij elke serviceline. Envalue is onderdeel van de Boron Group, de family office en investeringsmaatschappij van de familie J.A. Fentener van Vlissingen.