Thijs Homveld naar Allen & Overy

Thijs Homveld is onlangs gestart bij Allen & Overy Netherlands als Head of Project Development & Construction.

Daar geeft hij leiding aan het commercial contracting team dat zich richt op de vastgoed- en energiesector. Dit team valt binnen de Finance & Real Estate groep van het internationale advocatenkantoor.

Homveld heeft met vijftien jaar ervaring bij vooraanstaande Nederlandse en internationale advocatenkantoren een schat aan ervaring opgebouwd met de civielrechtelijke juridische aspecten die een rol spelen in de gebouwde omgeving, zoals projectontwikkeling, bouw- en huurcontracten en transacties. Voor 2024 was hij counsel bij top-tier boutiquekantoor HabrakenRutten.

Niels de Ru, partner en hoofd van de Finance & Real Estate groep van Allen & Overy Netherlands: ‘De vastgoedsector en energiesector kennen op het moment veel uitdagingen. Zo is er een enorme (bouw)opgave in Nederland op het gebied van onder meer woningen, energie, verduurzaming en infrastructuur. In de brede Finance & Real Estate groep van Allen & Overy Netherlands komen alle daarvoor relevante expertises samen. Wij zijn daarom blij met de komst van Thijs Homveld.'