Thai Union opent European Innovation Hub in Wageningen

Thai Union heeft een 10-jarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van lab- en kantoorruimte op het Business & Science Park in Wageningen.

Het bedrijf neemt 800 m² R&D-, laboratorium- en kantoorruimte af op Agro Business Park 2.

Visproducten

Thai Union is een van ’s werelds grootste producenten van houdbare visproducten met een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 44.000 mensen. Nadat Thai Union had besloten om, naast het wereldwijde innovatiecentrum in Thailand, een innovatiehub in Europa op te zetten is de keuze op deze locatie in Nederland gevallen.

Agro Business Park 2 is onderdeel van Garden Offices, dat 11.000 m² R&D-, laboratorium- en kantoorruimte omvat, verdeeld over 3 gebouwen.

Geheel verhuurd

Nadat eerder dit jaar langjarige huurovereenkomsten zijn gesloten met Surfix Diagnostics, EDP Patent Attorneys en LabWare, is het complex inmiddels geheel verhuurd.

Het Business & Science Park ligt naast de campus van Wageningen University & Research en biedt een ecosysteem van startups, internationale bedrijven en kenniscentra op het gebied van nieuwe voedseltechnologieën, duurzaamheid, gezondheid, voeding en consumententrends.

Vastgoed in Balans bracht de transactie tot stand namens verhuurder Baas Onroerend Goed uit Waddinxveen.

Laatste nieuws

Evenementen