Sana Commerce nieuwe gebruiker aan de Westblaak, twee verlengingen

Eigenaar-verhuurder NSI sluit drie huurovereenkomsten voor 3200 m² in HNK Rotterdam Centrum.

Het gaat om een langjarige huurovereenkomst met Sana Commerce voor circa 800 m² in kantoorgebouw HNK Rotterdam Centrum aan de Westblaak 180. Daarnaast hebben twee huurders hun contract recent verlengd.

Nieuwe huurder Sana Commerce helpt bedrijven hun groei te versnellen met een commerce platform dat is ontworpen voor de complexe behoeften van B2B. Het Rotterdamse bedrijf heeft een wereldwijd klantenbestand en kantoren in negen landen. Sana Commerce huurt kantoorruimte op de achtste verdieping van het gebouw.  

Verlengd

De Viersprong heeft de huur langjarig verlengd voor circa 2000 m² op de tweede, derde en vierde verdieping. Daarnaast verlengde Digital Impact de huur voor ongeveer 400 m² op de derde verdieping. 

HNK is het flexibele kantoorconcept van kantorenbelegger NSI, waarbij duurzaamheid, well-being, gemak en hospitality centraal staan. Het biedt tailor-made offices, workspaces for a day en meeting rooms. Ruim tien jaar na de start werd HNK eind vorig jaar opnieuw gelanceerd. Het concept kreeg een volledig nieuwe uitstraling en heeft recent een nieuwe locatie geopend: HNK Amsterdam Sloterdijk. De allereerste HNK locatie, HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier, wordt op dit moment verbouwd en krijgt ook een volledig nieuw interieur.