Round Hill Capital verkoopt kantoor Amersfoort

Reek Real Estate Investments heeft in samenwerking met WJ Vastgoed het kantoorgebouw gekocht aan de Stadsring 201 in Amersfoort van een door Round Hill Capital beheerde joint-venture. 

Het kantoorgebouw Amerspoort is gelegen aan de Stadsring 201 en vormt een toegangspoort tot de oude binnenstad van Amersfoort. De glazen vliesgevel in combinatie met de rondingen van de gevel, geven het pand een herkenbare uitstraling. Het gebouw is gebouwd in 1988 en heeft een totale oppervlakte van 4.681 m2 met 79 parkeerplaatsen.

De koopsom van het gebouw is niet bekend gemaakt. Het betreft hierbij de verkoop van aandelen van een vennootschap. Koper onderzoekt wat de beste invulling van het gebouw is en is voornemens het gebouw te ontwikkelen naar woningen.

Reek Real Estate Investments en WJ Vastgoed zijn vastgoedontwikkelaars met de focus op wonen. Daarbij richten zij zich op de aankoop, ontwikkeling en transformatie van vastgoed tot hoogwaardige en duurzame woningen. Naast transformaties richten de ontwikkelaars zich ook op nieuwbouwontwikkelingen. Reek Real Estate Investments en WJ Vastgoed ontwikkelen voor eigen rekening en risico, en werken samen met een vast team van bouwers, architecten en overige adviseurs.

De juridische begeleiding namens koper werd verzorgd door Bunders Lok Advocaten en Hartman LMH en de commerciële begeleiding door Investables en JORRVAST Group. De juridische begeleiding van de verkoper werd verzorgd door Loyens & Loeff en de commerciële begeleiding door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.

Laatste nieuws

Evenementen