Rometal neemt DCS over, inclusief vastgoed in Moerdijk

Rometal heeft Drecht Coating Services (DCS) overgenomen en onderdeel daarvan is een circa 44.000 m² groot bedrijfscomplex.

Appelweg 5, 7, 9 te Moerdijk zijn succesvol verkocht in combinatie met de bedrijfsactiviteiten van DCS.

Familiebedrijf DCS, in 1987 opgericht door Bas de Keizer en later voortgezet door broer en zus Marcel de Keizer en Angelique de Keizer, combineert kwalitatief hoogwaardige corrosiebescherming met een efficiënt productieproces, mogelijk gemaakt door zelfontwikkelde robots en automatisering. DCS heeft daarmee in de afgelopen jaren een sterke reputatie opgebouwd in de offshore-industrie, weg- en waterbouw en petrochemie.

DCS is overgenomen door de aandeelhouders van Rometal, een betrouwbare en flexibele partner voor de fabricage van alle soorten staalconstructies voor hoogspanning, en biedt de diensten van engineering tot uiteindelijke installatie aan. Het Rotterdamse bedrijf heeft productiefaciliteiten in Nederland en Roemenië. In Nederland is Rometal gevestigd in de haven van Rotterdam. Hier biedt Rometal hoge flexibiliteit, korte doorlooptijden en één aanspreekpunt voor de klant.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis, adviseerde samen met Hunt Corporate Finance.