Reeks huurtransacties in Overijssel

In Borne, Borculo en Enschede hadden recent winkeltransacties plaats. In Haaksbergen en Wierden sloten een praktijk en een eetgelegenheid huurovereenkomsten.

Een interieurconcept heeft in de dorpskern van Borne aan de Nijstad 52 een winkelruimte van circa 193 m² gehuurd. De huurovereenkomst is aangegaan voor de duur van 5 jaar, ingaande per 1 mei 2024. De vraaghuurprijs bedroeg € 120 m².

In het centrum van Borculo aan de Veemarkt 8 heeft een lokale ondernemer circa 106 m² winkelruimte gehuurd. De huurovereenkomst gaat in per 1 april 2024 voor de duur van 5 jaar. De locatie is gelegen aan de parkeerplaats waaraan verder o.a. de Hema, terStal, Cigo, die Grenze en de Blokker zijn gevestigd. De vraaghuurprijs bedroeg € 18.000 per jaar ex btw. Verhuurder is Muraltborg CV. 

Op het Stokhorst in Enschede heeft een Thai’s afhaalrestaurant aan de Fresiastraat 29 een winkelruimte gehuurd van circa 70 m². De winkelruimte is gelegen in de commerciële plint in de directe omgeving van o.a. de Jumbo, Lidl, Kruidvat en Kik. De huurovereenkomst heeft een looptijd van 5 jaar ingaande 1 mei 2024. De vraaghuurprijs bedroeg € 1350 per maand.

Medische praktijk en horeca

In Haaksbergen is aan de Blankenburgerstraat 22 een commerciële ruimte verhuurd aan Maatschap Verloskundigenpraktijk het Uilennest. De ruimte beschikt over een oppervlakte van circa 100 m² op de begane grond. De huurprijs bedraagt € 11.150 per jaar en de overeenkomst is aangegaan voor de duur van vijf jaar. De verhuurders zijn twee particuliere beleggers.

Aan de Kerkhofstraat 2A te Wierden heeft een particulier een horecaruimte van circa 78 m² gehuurd ten behoeve van een eetgelegenheid. Eigenaar is een particuliere belegger. De huurprijs bedraagt € 13.860 per jaar ex btw. De huurovereenkomst is voor een termijn van 5 jaar.

Uniek Bedrijfsmakelaars trad bij alle transacties op namens de verhuurders.