Redevco benoemt Sasha Silver tot hoofd Global Client Group

Redevco, een van Europa's grootste particuliere beheerders van stedelijk vastgoed, heeft Sasha Silver aangesteld als hoofd van de Global Client Group.

Silver zal toetreden tot het uitvoerend managementteam van Redevco en de focus versterken op het uitbreiden van het klantenaanbod en de strategische relaties van het bedrijf. Zij komt te werken in het kantoor van Redevco in Londen.

Hiervoor werkte Silver als senior partner en head of client development bij de pan-Europese private equity-vastgoedfirma Tristan Capital Partners, waar ze in 2015 in dienst kwam. Ze gaf er leiding aan het klantrelatieteam en hield toezicht op de fondsenwerving voor aandelen- en schuldproducten, waarmee circa € 9 mrd aan mondiaal institutioneel kapitaal werd aangetrokken. Daarvoor werkte ze veertien jaar bij Credit Suisse.

Neil Slater, CEO van Redevco: Sasha Silver brengt een schat aan ervaring met zich mee uit de sectoren investment banking en vastgoedvermogensbeheer en wordt zeer gerespecteerd in de sector.’ Silver zelf is verheugd zich bij het team van Neil Slater te voegen. ‘Redevco heeft een unieke propositie in het leefbaarder en duurzamer maken van stedelijke gebieden door middel van een opmerkelijke vastgoedportefeuille die door heel Europa wordt beheerd. Ik kijk ernaar uit om die activiteiten te laten groeien.’