Numa Group koopt online platform Yays

Numa Group heeft het Nederlandse online platform Yays van Proprium Capital Partners overgenomen.

Yays, gevestigd in Amsterdam, heeft dochterondernemingen in Duitsland, Frankrijk, Spanje en België en exploiteert en verhuurt 489 serviceappartementen in Nederland, België en Frankrijk. Binnenkort worden nog eens 124 units aan het assortiment toegevoegd. De partijen hebben de koopprijs niet bekend gemaakt.

Het in Berlijn gevestigde Numa is een digitaal hospitality-platform waarmee reizigers appartementen en boetiekstudio's kunnen boeken. Numa heeft haar operationele processen grotendeels geautomatiseerd en exploiteert na de overname ruim 5.200 appartementen en kamers in Europese A-steden, waaronder Berlijn, München, Rome, Milaan, Madrid, Barcelona en Wenen. Met de aankoop van Yays breidt Numa haar portfolio van hotel- en commercieel vastgoed uit en wordt een toonaangevende aanbieder in de DACH- en Benelux-regio's.

De advocaten van Greenberg Traurig adviseerden over de juridische aspecten van de overname, waaronder de koopovereenkomst en de financiering. Dit is de eerste transactie waarbij Greenberg Traurig Numa heeft geadviseerd en het mandaat heeft verworven via een competitief pitchproces.

Laatste nieuws

Evenementen