Nieuwe plek voor Chaud Devant in Amsterdam Zuidoost

Onlangs heeft Chaud Devant langjarig bedrijfs- en kantoorruimte gehuurd in Amsterdam.

Het gaat om een bedrijfs/kantoorpand van 2.368 m² aan de Keienbergweg 100. De gehuurde ruimte is verdeeld over de begane grond (1.589 m² bedrijfsruimte) en de eerste verdieping (779 m² kantoorruimte). Ook worden er 15 parkeerplaatsen op het omliggende buitenterrein gehuurd.

Chaud Devant is een kledinglabel voor de moderne chef, keukenbrigade en bedienend personeel. De kleding wordt in Amsterdam ontworpen en bewust in Europa geproduceerd. Er zijn afnemers in meer dan 20 landen.

Greg de Jong, CEO bij Chaud Devant: ‘Als Amsterdams merk was het voor ons belangrijk om binnen de grenzen van Amsterdam een pand te vinden wat past bij onze activiteiten en groeiambities. Een combinatie van logistieke activiteiten en passend kantoor kan daarbij best uitdagend zijn. Komende maanden wordt het pand geschilderd en verbouwd met onder meer ‘state of the art’ logistieke faciliteiten om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.’

Uijthoven Vastgoedadvies heeft de transactie tot stand gebracht en Chaud Devant hierin begeleid. Bright Real Estate behartigde de belangen van de verhuurder Broad Horizon.