Niels Doodeman in raad van bestuur Ballast Nedam

Niels Doodeman is benoemd tot lid van de raad van bestuur van Ballast Nedam. Hij wordt verantwoordelijk voor de regionale bedrijven van het bouw- en ontwikkelbedrijf.

Sinds 1 oktober is Niels Doodeman (1968) vanuit de raad van bestuur verantwoordelijk voor Ballast Nedam West, Ballast Nedam Zuid, Laudy Groep en Heddes Bouw & Ontwikkeling. Naast zijn werkzaamheden binnen de raad van bestuur van Ballast Nedam blijft hij algemeen directeur van Heddes Bouw & Ontwikkeling. Ook blijft hij zijn bestuursfunctie binnen Ursem Modulaire Bouwsystemen, eveneens onderdeel van Ballast Nedam, uitvoeren. Zijn functie als algemeen directeur van Ballast Nedam West wordt overgenomen door Anita Oudejans. Zij was voorheen al hoofd Bouwontwikkeling binnen het organisatieonderdeel.

In 1990 begon Doodeman zijn loopbaan bij het West-Friese bouwbedrijf Heddes, waarna hij verder doorgroeide en meerdere opleidingen op bedrijfskundig en financieel gebied afrondde. Hij vervulde meerdere functies binnen het bedrijf en werd in 2011 algemeen directeur. 

Laatste nieuws

Evenementen