Napolitaans restaurant opent tweede zaak in Rotterdam

Manhave Vastgoed heeft 800 m² horecaruimte verhuurd aan DRG Horeca voor een tweede locatie van het Italiaans restaurant O'Pazzo. De locatie bevindt zich aan de Karel Doormanstraat 34 in Rotterdam, voorheen de vestiging van DoDo Café.

Het etablissement is gerenoveerd en beslaat twee verdiepingen met meer dan 220 zitplaatsen en een groot terras. Vanaf 8 februari kunnen gasten hier dezelfde Napolitaanse ervaring verwachten als bij O'Pazzo aan de Mariniersweg.

De locatie bevindt zich op de hoek van de Karel Doormanstraat en de Kruiskade, de chique winkelstraat van Rotterdam. Het restaurant is centraal gelegen, midden in het kernwinkelgebied en op loopafstand van het Schouwburgplein, het centraal station en het Central Business District.

“We zijn blij met de komst van O’Pazzo,” aldus Steven Manhave van het Rotterdamse Manhave Vastgoed. “Het restaurant is een fenomeen in Rotterdam en wordt gerund door twee topondernemers. Wij danken Pieter Molenaar van Molenaar Bedrijfshuisvesting voor zijn hulp bij het tot stand komen van deze transactie.”