NSI verhuist hoofdkantoor naar Centerpoint II in Amsterdam-Zuidoost

NSI verhuist komende maand zijn hoofdkantoor van Hoofddorp naar Amsterdam. Het nieuwe hoofdkantoor is gelegen in Centerpoint II in Amsterdam Zuidoost.

Dit kantoorgebouw is eigendom van NSI. Het nieuwe is met 982 m² iets groter, dan het oude hoofdkantoor. De inrichting is samen met architectenbureau HDVL ontworpen. Het kantoor bestaat uit verschillende zones waarin medewerkers flexibel kunnen werken. Naast een beperkt aantal vaste werkplekken, zijn er specifieke ruimtes gericht op ontmoeten, brainstormen en samenwerken, waaronder een living room om informeel te vergaderen. Ook is er een bibliotheek waarin in stilte gewerkt kan worden. In sommige zones worden de zintuigen geprikkeld met onder meer geur en muziek, die aansluiten op het moment van de dag.

‘’Het eigen NSI hoofdkantoor is een perfecte locatie om onze visie op de toekomst van de kantorenmarkt te concretiseren. Het nieuwe kantoor biedt een moderne, gezonde, flexibele inrichting die perfect aansluit bij de ervaring die we onze medewerkers en klanten willen bieden in een veranderende, meer hybride omgeving. Het geeft ons ook meer mogelijkheden om nieuwe ideeën en concepten te testen en verder te ontwikkelen”, aldus CEO Bernd Stahli.

 

 

img
Redacteur
Profiel