Mobility Invest Group huurt kantoorruimte in Amersfoort

De Mobility Invest Group heeft een langjarige huurovereenkomst voor ruim 1700 m² getekend in het kantoorgebouw aan het Smallepad 32-36 in Amersfoort.

Mobility Invest Group is een merkonafhankelijke leverancier en dienstverlener aan organisaties die actief zijn als aanbieder van financiële reisoplossingen. Mobility Invest Group verhuist van de Utrechtseweg 9 en 15 in Amersfoort naar het Smallepad en kiest voor deze locatie vanwege de centrale ligging, het opleveringsniveau en de voorzieningen.

Gerenoveerd

In de afgelopen maanden heeft het gebouw een metamorfose ondergaan. Het gebouw is door verhuurder grootschalig gerenoveerd en geoptimaliseerd met uitgebreide hospitalityvoorzieningen op de begane grond. Er zijn faciliteiten gecreëerd als een receptie, grab-and-go bar en diverse vergaderruimtes. Momenteel zijn in het gebouw nog drie aansluitende vloeren van in totaal circa 1800 m² voor verhuur beschikbaar.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder in dit proces. MVGM trad op als adviseur namens de huurder bij deze transactie.

Laatste nieuws

Evenementen