Marieke van den Heuvel naar Primevest Capital Partners

Primevest Capital Partners heeft Marieke van den Heuvel per januari 2024 aangesteld als Head of marketing & customer experience.

Met meer dan 10 jaar ervaring in verschillende functies bij Wereldhave, brengt Van den Heuvel uitgebreide kennis mee op het gebied van marketing en customer experience management. Haar komst is een belangrijke mijlpaal in het verder ontwikkelen en implementeren van Primevest’s strategie en ambitie. Managing director Peter Helfrich: ‘Het trackrecord van Marieke van den Heuvel op het gebied van business development, marketing en het realiseren van een klantgerichte cultuur, maken haar een aanwinst voor de teams en de organisatie’.

Primevest is een pan-Europese investeringspartner die gespecialiseerd is in vastgoedbeleggingsstrategieën. Primevest en Holland Immo Group zijn samengevoegd tot één bedrijf met twee investeringslabels en hebben samen een beleggingsportefeuille gerealiseerd met momenteel 29 actieve fondsen. Vanuit kantoren in Utrecht, Eindhoven en Berlijn beheert een team van 65 professionals meer dan €3 miljard aan vastgoed in 12 Europese landen.