Lexence start 2024 met vijf nieuwe partners

Advocaten- en notariskantoor Lexence start het nieuwe jaar met de benoeming van vijf nieuwe partners: Iris Hoekstra, Pelin Oztürk, Sjoerd Remers, Mirjam Schröer en Willem Smelt.

Iris Hoekstra, gespecialiseerd in ondernemingsrecht, benadrukt: "Sinds 2014 maak ik deel uit van de toonaangevende transactiepraktijk van Lexence. Met mijn kantoorgenoten heb ik de afgelopen jaren mijn klanten mogen adviseren bij hun transacties en diverse andere vraagstukken, altijd met een persoonlijke aanpak waarbij kwaliteit en efficiëntie voorop staan.”

Pelin Oztürk richt zich voor een belangrijk deel op omgevingsrecht: “Het omgevingsrecht is een rechtsgebied dat voortdurend in ontwikkeling is. De inwerkingtreding van de Omgevingswet per 1 januari 2024 komt daar nog eens bij. Projectontwikkelaars zullen daardoor voor nieuwe keuzes komen te staan.”

Sjoerd Remers, gespecialiseerd in arbeidsrecht en fraude: “Onze klanten waarderen onze pragmatische en efficiënte werkwijze. Laagdrempelig en to the point. Deze werkwijze past bij mij. Het geeft veel voldoening en energie dat klanten onze werkwijze herkennen en waarderen.”

De benoeming als partner binnen de gerenommeerde huurrechtpraktijk van Lexence is voor Mirjam Schröer een mooie nieuwe stap in haar carrière. “Met onze mooie vastgoedafdeling bedienen wij de hele markt. Het voelt als een voorrecht om in deze omgeving de kans te hebben gekregen mij verder te ontwikkelen en deze nieuwe stap in mijn carrière te zetten.”

Met zijn ruime (internationale) ervaring als corporate litigator is Willem Smelt verheugd met zijn nieuwe rol als partner. “Vorig jaar heb ik me als counsel aangesloten bij het litigation team van Lexence en ik kan wel stellen dat het een goede stap is geweest. Ik voel me als een vis in het water bij Lexence en ben dan ook ontzettend blij dat ik me nu partner van dit kantoor mag noemen.”