Joeri Stavleu en Mitchell Hirschstein leiden nieuwe poot Spring Real Estate

Spring Real Estate heeft een nieuwe afdeling Spring Private Asset Management opgericht en Joeri Stavleu en Mitchell Hirschstein hiervoor aangesteld.

De nieuwe afdeling richt zich op private investeerders en (kleine) fondsen met het idee ze volledig te ontzorgen bij het opbouwen en beheren van hun vastgoedportefeuille. Stavleu en Hirschstein werken hierbij vanuit een op maat gemaakt - financieel - plan. Het asset management omhelst verder alle aspecten van het beheer van de portefeuille.

Mitchell Hirschstein behaalde zijn diploma in Management, Economie en Recht aan de Hogeschool van Amsterdam in 2012. Om zijn expertise uit te breiden, voltooide hij later een post-HBO opleiding zakelijke kredietverlening, terwijl hij ook als interim professional in business banking werkte. In 2021 behaalde hij zijn Master in Real Estate aan de Amsterdam School of Real Estate. Zijn afstudeeronderwerp betrof de private vastgoedbelegger in relatie tot de Moderne Portefeuille Theorie.

Tussen 2014 en 2022 adviseerde Hirschtein private investeerders bij ING, waarvan de laatste 6 jaar als relatiemanager. Vervolgens bood hij met het Vastgoed Atelier financieel advies aan private beleggers en ondersteunde hij hen bij alle aspecten van vastgoedbeleggingen. Tijdens deze periode ontstond de initiële samenwerking met Spring, die heeft geresulteerd in een bundeling van de krachten per 1 januari 2024.

De andere nieuwe partner, Joeri Stavleu behaalde na het voltooien van zijn bachelor Psychologie aan de Universiteit Leiden, zijn master Entrepreneurship aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Sinds mei 2019 is Stavleu actief bij Spring Real Estate en in 2020 trad hij in vaste dienst.

Vanaf 1 februari 2020 maakte hij daar deel uit van het MidCap Investments team, waar hij gedurende drie jaar betrokken was bij aan- en verkooptransacties van beleggingen. Op 1 januari 2023 trad Stavleu toe als partner van de nieuwe business unit Sports & Entertainment. In deze rol adviseert hij welvarende professionals uit de sport-, entertainment- en mediawereld.