Jan Paul de Ridder terug bij EGM architecten

EGM architecten heeft Jan Paul de Ridder benoemd tot associate interieurarchitect. Precies 25 jaar geleden liep De Ridder ook het kantoor binnen, destijds om als ontwerper aan de slag te gaan. Nu, na een uitstap van 10 jaar, treedt hij opnieuw in dienst.

De Ridder is interieurarchitect in hart en nieren. Hij werkt altijd discipline-overstijgend en dat betekent voor hem dat een integrale samenwerking met architecten en bouwkundigen binnen EGM en andere specialisten binnen en buiten het bureau, het uitgangspunt vormt voor een succesvol ontwerp. Hij noemt dit werken vanuit de ooghoogtebeleving: al het zichtbare en onzichtbare moet positief bijdragen aan het plezier en welzijn van de gebruikers.

In zijn eerste periode bij EGM werkte De Ridder aan onder meer Politiekantoor Zuid-Holland Zuid, Waterschapshuis Hollandse Delta, Stadskantoor Waalwijk, kantoor Compass, Kennemer Gasthuis en het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Met zijn brede ervaring binnen voor EGM bekende sectoren, zoals onderwijs, cure, care, laboratoria, kantoren, en zijn kennis van alle ontwerpdetailniveaus zette hij 10 jaar geleden de stap naar ondernemerschap. Daar combineerde hij het ontwerpen met productontwikkeling en de realisatie van ideeën. Met die ervaring, sluit hij nu weer bij EGM aan en gaat hij leiding geven aan EGM interieur, één van de pijlers van het bureau.

Met de benoeming van De Ridder heeft EGM zes associates. Zij geven invulling aan de koers van het bureau om duurzame, betekenisvolle en gezonde gebouwen te realiseren.