Humanitas betrekt kantoor in Amsterdamse wijk De Baarsjes

Vereniging Humanitas huurt kantoorruimte in het bedrijfsverzamelgebouw De Admiraal in Amsterdam West.

Cocon Vastgoed Management heeft een huurovereenkomst afgesloten met Vereniging Humanitas voor 848 m² kantoorruimte en 8 parkeerplaatsen in De Admiraal aan de Baarsjesweg 224.

Kruisbestuiving

‘De bruisende locatie en de goede bereikbaarheid waren een belangrijke reden om voor De Admiraal te kiezen,’ aldus Wouter van Zandwijk, persvoorlichter vereniging Humanitas. ‘Daarnaast was het van belang dat in het bedrijfsverzamelgebouw ook diverse andere maatschappelijke organisaties zijn gehuisvest. De mogelijke kruisbestuiving tussen Vereniging Humanitas en de andere organisaties heeft zeker een rol gespeeld bij de keuze voor dit pand.’

Humanitas

Humanitas is een vrijwilligersorganisatie met als doel om mensen te helpen die het even niet alleen redden. Humanitas werd op 31 mei 1945 opgericht als humanistische hulporganisatie en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste vrijwilligersorganisaties van Nederland. Er zijn 78 Humanitas-afdelingen, verdeeld over vijf districten met elk een eigen bestuur en een districtsmanager. Het Landelijk Bureau is gevestigd in Amsterdam.

Verhuurder, Cocon Vastgoed Management werd in dit traject commercieel begeleid door 1530 Real Estate. CBRE heeft in deze transactie de belangen van Vereniging Humanitas behartigd.

Laatste nieuws

Evenementen