Hugo Jonkman naar CBRE als City Leader in Rotterdam

Per 1 september treedt Hugo Jonkman bij CBRE in dienst als de nieuwe City Leader van het multidisciplinaire regiokantoor Rotterdam.

Marco Clarijs, de huidige City Leader in Rotterdam, zal zich volledig gaan focussen op zijn verantwoordelijkheid voor het MidCap team binnen Capital Markets.

Met een uitgebreide achtergrond in vastgoedbemiddeling en -advisering, neemt Jonkman ruime ervaring en kennis van de markt mee. De afgelopen 16 jaar heeft hij vanuit zijn bedrijf Jonkman Vastgoed onafhankelijk vastgoedadvies gegeven aan uiteenlopende zakelijke huurders. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij JLL alsmede bij diverse banken zoals Van Lanschot en ABN Amro.

Clarijs, die het stokje aan Jonkman overgeeft, zal zich gaan toeleggen op de verdere groei van het MidCap team dat zich richt op het adviseren van vastgoedeigenaren bij de aan- en verkoop van beleggingsobjecten met een waarde tot circa 20 miljoen in alle asset classes door heel Nederland. Hij is inmiddels ruim 10 jaar werkzaam bij CBRE.

CBRE heeft naast haar hoofdkantoor in Amsterdam diverse regiokantoren en is daardoor in staat haar cliënten in alle denkbare disciplines landelijke te adviseren. De vastgoedadviseur heeft naast Amsterdam vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Zwolle.