HEMA breidt uit op het Gouweplein in Waddinxveen

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed heeft met HEMA in Waddinxveen overeenstemming bereikt over een verlenging van de huurovereenkomst en uitbreiding van de winkel.

De huidige ruimte wordt  met circa 200 m² uitgebreid waardoor een totaal metrage van 1500 m² ontstaat. De uitbreidingsmeters worden gebruikt voor horeca conform het nieuwste concept van HEMA.  De afbouwwerkzaamheden door HEMA zijn momenteel gaande en de verwachte feestelijke opening is gepland op 20 oktober.

Met de uitbreiding van het HEMA restaurant wordt niet alleen de bezettingsgraad van het winkelcentrum verhoogd, maar het verbetert ook de zichtbaarheid van het entreegebied ter hoogte van de Marktstraat. Door de uitbreiding en investering in nieuwe horeca blijkt ook dat HEMA franchisenemer Marc den Hartog  vertrouwen heeft in de toekomst van het Gouweplein. Winkelcentrum Gouweplein viert volgend jaar alweer haar 10 jarig jubileum.

Be-Fair

Het winkelcentrum dat werd gebouwd op een het sportcomplex van voetbalvereniging Be-Fair heeft inmiddels de harten van de Waddinxvener en bewoners van omliggende dorpen veroverd. Met 2 uur gratis parkeren onder het winkelcentrum, een gevarieerd winkelaanbod van lokale en nationale retailers en aantrekkelijke architectuur is het winkelcentrum een trekker in de regio geworden. Doordat er veel nieuwbouw is en nog wordt gerealiseerd blijft het inwonertal in Waddinxveen stijgen, wat zich vertaalt in een duidelijk positieve ontwikkeling van het winkelcentrum.

Sweco Vastgoedmanagement begeleidde de verhuur namens Altera.