Gloudemans Taxaties treedt toe tot StiVAD

Het gespecialiseerde adviesbureau op het gebied van taxaties en grondzaken Gloudemans in Nuland heeft zich aangesloten bij StiVAD.

Gloudemans kenmerkt zich door kennis voor het gehele spectrum van gebiedsontwikkeling en specialisaties op alle aspecten van onroerend goed, van landbouwgrond tot stedelijke (her)ontwikkelingen.

Gloudemans is actief in de Nederlandse vastgoedsector sinds de oprichting in 1918 door Antonius Gloudemans. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig adviesbureau op het gebied van vastgoed en grondzaken. Gloudemans heeft een divers team met NRVT-gecertificeerde taxateurs, die werkzaam zijn op alle taxatiegebieden: landelijk, wonen, bedrijfsmatig en groot zakelijk vastgoed.

StiVAD

StiVAD is een onafhankelijk, non-profit platform voor het veilig delen van data binnen de vastgoedsector. Aansluiting bij StiVAD biedt deelnemende partijen een voor iedereen zichtbaar bewijs van volledige openheid en transparantie. Door de snelle groei is StiVAD een steeds completere bron voor beleggingstransactiegegevens.

Onder de deelnemers van StiVAD bevinden zich institutionele en grote particuliere beleggers, woningcorporaties, taxateurs van groot zakelijk vastgoed en accountants. De stichting is in 2010 opgericht door de Vereniging van Institutionele Vastgoedbeleggers in Nederland (IVBN) met als doel betrouwbare marktreferenties voor betere vastgoedtaxaties.