Gevallen voetbalster incasseert flink verlies op tussenwoning in Vleuten

Zo snel als de ster van voetballer Mohamed Ihattaren rees, zo snel doofde hij ook weer. Het voormalige enfant terrible van PSV, Ajax en Juventus zag zijn woning in Vleuten vanmorgen via een executieveiling worden verkocht met ruim 2 ton verlies.

Ihattaren kocht de woning in 2022 voor € 962.500, zo blijkt uit gegevens van het Kadaster. Een jaar later, en weer een paar voetbalclubs als werkgever verder, zet de nog maar 21-jarige nu clubloze voetballer de woning te koop voor €925.000. Omdat zelfs een verlaging van de vraagprijs naar €850.000 geen koper oplevert, volgt er een executieveiling van de woning. Op de openbare verkoop is aangestuurd door een meubelwinkel en het waterschap waarbij Ihattaren nog rekeningen had openstaan. 

Via het platform Vastgoedveiling werd vanmorgen alsnog gezocht naar een nieuwe eigenaar voor het stulpje van de gevallen voetbalster. Uiteindelijk staakte de teller bij bod 52 op €744.000. De nieuwe eigenaar krijgt voor dit geld een drie verdieping tellende nieuwbouwwoning met een woonoppervlakte van 189 m². Het pand telt vijf kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers en een achtertuin van 46m² op het westen. 

Laatste nieuws

Evenementen