GaragePark opent garageboxen in Wageningen

GaragePark opent donderdag de 14de maart officieel de nieuwe vestiging GaragePark Wageningen.

Dit is het 48ste garagepark van het bedrijf in Nederland, met 78 garageboxen variërend in grootte van 21 tot 24 m². GaragePark hoopt met de garageboxen lokale ondernemers een complete werk- en opslagruimte te bieden.

GaragePark Wageningen is gelegen op het bedrijventerrein Nudepark, op steenworp afstand van de N225, de belangrijkste provinciale weg die leidt naar de snelweg. Op het park is volgens Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark, de ‘Wageningse invloed’ al merkbaar: ‘Wageningen staat bekend als een groene en innoverende stad, gezien de universiteit en het aantal (duurzame) ondernemers in de regio. Dat zien we terug in de nu al verhuurde units. Die dienen voor de één als fietsenstalling en voor de ander als werkruimte voor meubelreparatie of als opslag van gereedschappen.’

Alarmcentrale

Overal op het park is 24/7 cameratoezicht en elke garagebox is voorzien van brand- en inbraakbeveiliging met aansluiting op een alarmcentrale. Wanneer er een alarm afgaat kijkt de alarmcentrale direct mee op de camera’s.

Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept, van ontwikkeling en bouw tot verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimten. Momenteel heeft GaragePark meer dan vijfduizend garageboxen verspreid over ruim 48 parken in Nederland.