Flexibele kantoormanager InfinitSpace opent tweede Nederlandse locatie

InfinitSpace, ontwikkelaar van flexibele kantoorconcepten, heeft zijn tweede Nederlandse locatie onder het merk Beyond geopend in de nieuwe gemengde ontwikkeling Republica in Amsterdam.

Beyond Republica bestaat uit 2.000 m² flexibele kantoorruimte, verdeeld over drie van de zes gebouwen van het project: The Joker (een multifunctionele commerciële ruimte voor bedrijven en creatievelingen), Small Girl (een kantoorgebouw met horeca) en Hotel, met een boetiekhotel en een zwembad op het dak. De andere drie gebouwen van Republica bestaan voornamelijk uit woningen.

Startup InfinitSpace werkt samen met verhuurders om traditionele kantoorruimten te transformeren naar flexibele kantoorconcepten ter exploitatie. Beyond Republica biedt flexibele lidmaatschappen voor coworking- en privékantoren aan voor individuen tot teams tot honderd medewerkers.

Buiksloterham

InfinitSpace is een samenwerking aangegaan met verhuurder en vastgoedontwikkelaars Banlieu en Vink Bouw om de werkruimte te ontwerpen en te exploiteren. Beyond Republica ligt in de wijk Buiksloterham in Amsterdam-Noord, een gebied dat bekend staat om zijn industriële geschiedenis maar tegenwoordig ook als creatieve gemeenschap.

Sinds de eerste opening in maart 2022 heeft infinitSpace in totaal zeven locaties wereldwijd gelanceerd. Beyond Republica is de tweede Beyond-locatie van infinitSpace in Nederland –na Beyond Zuidtoren- en de vijfde in Europa.