Emma Sleep opent winkel in Emma District te Eindhoven

Emma Sleep huurt winkelruimte in Emma District in Eindhoven.

De winkel opent nog dit jaar aan de Nieuwe Emmasingel 28 waar het de beschikking heeft over circa 160 m² winkelruimte. Emma Sleep is in meer dan 30 landen actief. Het heeft een eigen webshop en is verkrijgbaar bij 200 retailers met in totaal ruim 3500 winkels. In Nederland werkt Emma Sleep samen met Beter Bed. 

In het centrum van Eindhoven is het Emma District een winkelgebied met onderscheidende winkelconcepten. Naast de vestigingen van Sissy Boy, Boekhandel Van Piere, My Jewellery, Ace&Tate, Van Bommel schoenen, Polestar en Bolia kiest nu dus ook Emma Sleep voor het Emma District.
Na de eerste fysieke vestiging in Westfield Mall of the Nethelands volgt met de aanstaande opening van de winkel in Eindhoven de tweede mogelijkheid om je in de winkel te laten adviseren door de slaapexperts van het bedrijf.

RSP Makelaars bracht in samenwerking met Driessen advies & beheer de huurovereenkomst tot stand namens verhuurder Van de Laar CV, eigenaar van de in totaal 18.000 m² commerciële meters in het Emma District.