Edwin van Noort keert terug naar Dutch Green Building Council

Edwin van Noort was eerder werkzaam bij DGBC en keert nu terug in de rol van directeur Programma’s en Projecten.

Edwin van Noort is begonnen als directeur Programma’s en Projecten bij Dutch Green Building Council (DGBC). In deze nieuwe rol ligt zijn focus op de programma’s binnen DGBC en het versterken van de samenhang en de verbinding tussen de verschillende thema’s en de instrumenten zoals Breeam-NL. Van Noort ondersteunt hiermee Annemarie van Doorn, algemeen directeur van DGBC.

Van Noort is geen onbekende voor DGBC, hij heeft namelijk van 2011 tot 2021 gewerkt bij de stichting. Hij begon ooit op de helpdesk van Breeam-NL, groeide door tot programmamanager Breaam-NL Nieuwbouw en Renovatie en werd uiteindelijk Manager Ontwikkeling en Beheer. In 2021 vertrok Van Noort naar adviesbureau Sweco waar hij als teammanager Duurzame Gebouwen aan de slag ging. Nu maakt hij zijn rentree bij DGBC.

In zijn nieuwe rol richt Van Noort zich op de doorontwikkeling en het verbinden van verschillende duurzaamheidsthema’s binnen DGBC, zoals Paris Proof, circulariteit, klimaatadaptie, sociale duurzaamheid, biodiversiteit en het vertalen hiervan naar verschillende instrumenten waaronder Breeam-NL.

Laatste nieuws

Evenementen