ERM Nederland en Fudura huren in kantoorgebouw The Cath in Utrecht

ERM Nederland en Fudura hebben gekozen voor huisvesting aan de Catharijnesingel 47 in Utrecht.

Fudura huurt 1.086 m2 kantoorruimte op de zevende verdieping. Adviesbureau ERM Nederland betrekt 905 m2 op de zesde verdieping.

The Cath is een gezamenlijk object van Timeless Investments en Tristan Capital Partners. Zij hebben het gebouw met een verhuurbare oppervlakte van ruim 10.000 m2 over tien verdiepingen de afgelopen tijd op hoog niveau herontwikkeld en verduurzaamd.

Volgens vastgoedadviseur CBRE is kantoorgebouw The Cath is een goed voorbeeld van de ontwikkelingen op de kantorenmarkt in Utrecht. “Trok Utrecht eerder vooral regionale kantoorgebruikers, de kwaliteit is zo toegenomen dat we steeds meer landelijke - en zelfs internationale - verhuisbewegingen zien. Dit blijkt ook uit de fors dalende leegstand en stijgende huren,” aldus Jardo Verheugd, associate director Advisory & Transaction Services.

Bij de transactie met ERM adviseerde Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting de verhuurders en begeleidde CBRE de huurder. Bij de transactie met Fudura was het precies andersom. CBRE adviseerde de verhuurders en Fudura werd begeleid door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

img
Redacteur
Profiel