Dustin optimaliseert huisvestingsportefeuille

Dustin optimaliseert haar huisvestingsportefeuille in Nederland door acht kantoorlocaties af te stoten en drie kantoorlocaties langjarig aan te huren. Deze drie locaties worden ondersteund door hub offices via business centers.

Op basis van een nieuwe toekomstvisie zijn de mogelijkheden voor de toekomstige huisvesting in kaart gebracht en zijn nieuwbouw en bestaande bouw overwogen. Dat heeft volgens Richard Willekes van RWRES geleid tot het (tussentijds) afstoten van locaties en het aanhuren van toekomstige locaties met een totale omvang van zo’n 13.000 m² kantoorruimte. RWRES heeft alle huisvestingsbelangen van Dustin in deze behartigd. 

De toekomstige locaties betreffen Wijchenseweg 20 in Nijmegen (3.400m² kantoorruimte), Schipholweg 55-89 in Leiden (650m² kantoorruimte) en Hanzelaan 180 in Zwolle (610m² kantoorruimte).

Dustin is een toonaangevende online IT-partner in Scandinavië en de Benelux en heeft twee bedrijfssegmenten: SMB (Kleine en Middelgrote Bedrijven) en LCP (Large Corporate en Public).

Strijbosch Thunnissen Makelaars behartigde de belangen van de eigenaar van het pand in Nijmegen, Cushman & Wakefield die van de eigenaar van het kantoor in Zwolle en Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij de belangen van de eigenaar van de kantoorruimte in Leiden.