Diversey vestigt nieuwe hoofdkantoor in Breukelen

Vanwege vernieuwing van haar kantoor en R&D activiteiten heeft Diversey Europe | A Solenis Company een nieuwe locatie aangehuurd aan de Corridor 4 te Breukelen.

In nauwe samenwerking met verhuurder Kavie vof, eigendom van Zadelhoff Beheer en Maarsen Groep, wordt het gebouw van 4500 m² aan De Corridor 4 in Breukelen volledig gerenoveerd, verduurzaamd en zal beschikken over circa 2000 m² R&D, opslag en circa 2500 m² kantoorruimte. Het nieuwe hoofdkantoor zal gaan dienen als experience center voor klanten maar vooral ook als vergader-, ontmoetings- en inspirerende werklocatie dienen in combinatie.

Na een lange zoektocht is gekozen voor deze locatie door de gunstige ligging centraal in Nederland en de nabijheid van een NS-station. Daarnaast biedt de gebouwopzet de mogelijkheid om de kantoor en R&D activiteiten te combineren onder één dak, een lang gekoesterde wens.

Diversey Europe | A Solenis Company is geadviseerd door BrightRE. Verhuurder Kavie vof is bijgestaan door TREC. Stone Projects is aangesteld voor het projectmanagement en CBRE is verantwoordelijk voor het Interieur Design.