Cortona Investments koopt bandenopslag Nieuwegein

Cortona Investments heeft een sale- and leasebacktransactie gesloten met Camso Nederland, onderdeel van Michelin. Het betreft een bedrijfsobject gelegen aan de Veldwade 10, op bedrijventerrein Liesbosch in Nieuwegein.

Het object heeft een metrage van 2.800 m² bedrijfs- en kantoorruimte en is gelegen op een perceel van 5.575 m² groot. Op deze locatie worden offroad banden, rupsbanden en rupsbandsystemen voor de bouw, landbouw en motorsportindustrie opgeslagen en gedistribueerd. Cortona Investments betaalde € 2.025.000 voor het object, zo blijkt uit informatie van het Kadaster.

Cortona Investments is een Nederlandse particuliere belegger die investeert in multifunctionele bedrijfsruimtes nabij stadskernen en uitvalswegen met een value-add karakter. De vastgoedinvesteerder wil de komende jaren een duurzame lange-termijnportefeuille opbouwen met light industrial vastgoed.

Cortona Investments werd in deze aankoop geadviseerd door Holdinga Matthijssen Kraak (juridisch), CBRE (technisch) en Marquenie Vastgoed (commercieel). Verkoper Camso Nederland werd commercieel geadviseerd door Brandt Bedrijfsmakelaars.