Colliers breidt hotelteam uit

Diana Bizna en Eddie Koppies zijn gestart bij vastgoedadviseur Colliers in het hotelteam. Zij zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van de koop en verkoop van hotels.

 

Bizna en Koppies gaan werken onder leiding van Dré van Leeuwen, die als directeur Capital Markets ook hoteltransacties zal gaan begeleiden. Bizna heeft ruime ervaring in hoteltransacties en werkte onder andere voor Jawa Cres in Nederland en CBRE in Londen. Koppies werkt al meerdere jaren als consultant in de hotelsector.

Jan Hein Simons, directeur Hotels Benelux en Duitsland, zal nauw samenwerken met Dré van Leeuwen en gaat zich verder richten op het uitbouwen van hotelconsultancy en hotel asset management-activiteiten van Colliers.

“Met de uitbreiding en de verdere specialisatie van het hotelteam anticiperen we op de groei van het aantal hoteltransacties de komende jaren”, vertelt Dirk Bakker, ceo en verantwoordelijk voor de hotelafdeling in de EMEA-regio. “Hiermee beschikken we over de juiste mix van talent en ervaring om onze opdrachtgevers steeds uitgebreider van dienst zijn en verder te groeien.”