Bureau Financieel Toezicht huurt kantoorvilla aan de Maliebaan in Utrecht

Bridges Real Estate heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Bureau Financieel Toezicht voor kantoorruimte aan Maliebaan 79.

Bureau Financieel Toezicht (BFT) huurt vanaf 1 januari 2024 ca. 835 m² op deze bijzondere locatie. Het pand bestaat volledig uit kantoorruimte en heeft energielabel A.

Bureau Financieel Toezicht (BFT) is een onafhankelijke integrale toezichthouder op het werk van notarissen, gerechtsdeurwaarders en enkele Wwft-plichtige specifieke beroepsgroepen. Het zelfstandige bestuursorgaan draagt bij aan de rechtszekerheid en de integriteit van het financieel-economische stelsel in Nederland en valt onder (ministeriële) verantwoordelijkheid van het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Herenhuis

Bridges Real Estate is sinds maart vorig jaar eigenaar van het herenhuis aan de Maliebaan, waar het vastgoedbedrijf zelf gehuisvest is en meerdere karakteristieke objecten in bezit heeft.

Bridges Real Estate werd tijdens deze transactie begeleid door Bright Real Estate Advisors. Bureau Financieel Toezicht is in het aanhuurproces geadviseerd door EPAC Property Counselors.