Bogor Projectontwikkeling ontwikkelt zorglocatie in Vlijmen

Aan de Voorstraat in het Brabantse Vlijmen komen 30 zorgstudio’s met gemeenschappelijke ruimtes en tuin. De gemeente werkt hiervoor samen met Bogor Projectontwikkeling.

Recent is de omgevingsvergunning voor de bouw van het zorggebouw onherroepelijk geworden, zodat gestart kan worden met de voorbereidingen voor de bouw. De gemeente is blij met het initiatief, omdat ook binnen de gemeente Heusden een toenemende behoefte is aan plaatsen waar mensen met dementie begeleid kunnen wonen. 

Het complex is aangekocht door Cofinimmo en wordt na de bouw in gebruik genomen door Martha Flora, een particuliere zorgaanbieder die huisvesting met zorg aanbiedt voor ouderen met dementie die niet meer thuis kunnen wonen. De ontwikkeling in Vlijmen is de achtste zorglocatie die Bogor voor Martha Flora gaat realiseren.

In het bouwplan is veel aandacht voor duurzaamheid, groenvoorzieningen en de waterhuishouding. Het gebouw is voorzien van voldoende zonnepanelen en er worden een riante tuin en een haag rondom het gebouw aangelegd met parkeerplaatsen.

Laatste nieuws

Evenementen