Bestuurswisselingen bij Dura Vermeer

Na vijf jaar draagt directievoorzitter Koert Terhürne van Dura Vermeer Bouw Hengelo het stokje over aan Bart Pigge. Terhürne zelf wordt directievoorzitter Divisie Bouw & Vastgoed bij Dura Vermeer.

Dura Vermeer maakt zich met een wijziging in de landelijke topstructuur klaar voor een nieuwe periode. De markten waarin het bedrijf opereert worden steeds complexer, uitdagender en competitiever. Het borgen van de continuïteit als onafhankelijk familiebedrijf in de bouwsector is voor hen het allerbelangrijkst. Dit vraagt om wendbaarheid, ondernemerschap en het optimaal kunnen bedienen van klanten en overige stakeholders. 

Terhürne: We werken toe naar een plattere organisatie met kortere lijnen. Zo kunnen we sneller schakelen, meer kansen benutten en de veranderende markt omarmen. Mij werd gevraagd om hier mede vorm aan te geven in de rol van Directievoorzitter Divisie Bouw & Vastgoed. Een mooie uitdaging na 28 jaar oprecht werkplezier bij Dura Vermeer Bouw Hengelo.

De rol van directievoorzitter bij Dura Vermeer Bouw Hengelo is inmiddels overgedragen aan Bart Pigge, die ook al sinds 2003 bij Dura Vermeer Bouw Hengelo werkzaam is. Hij werkte er onder meer als werkvoorbereider, organisatiedeskundige, projectleider, bedrijfsleider en adjunct-directeur. De laatste vijf jaar was Pigge als directeur binnen het managementteam verantwoordelijk voor de voorbereiding van utiliteitsbouw en appartementen.