Bäcker en Soliana stappen met vier associates over van BarentsKrans naar Van Doorne

Met de overstap van Nicole Soliana en Remco Bäcker als partners en hun team van associates is de Vastgoed & Bouwpraktijk van Van Doorne fors uitgebreid.

Soliana en Bäcker waren partner bij BarentsKrans, maar stappen over met vier (senior) associates, te weten Annemarie Janssens, David van Groen, Wouter Gootjes en Koen Brackel.

Hiermee wordt verder invulling gegeven aan de ambitie van Van Doorne om hét leidende Vastgoed & Bouwkantoor van Nederland te worden. De propositie om full-service diensten te kunnen verlenen op het gebied van vastgoed-, bouw en bestuursrecht, is hiermee versterkt. Bäcker en Soliana sluiten zich aan als partner bij Van Doorne.

Ervaring

Bäcker en Soliana brengen jarenlange ervaring en expertise mee in het bijstaan van projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers, aannemers en overheden, met een focus op met name projectontwikkeling, het omgevingsrecht en het overheidsprivaatrecht. Hun expertise sluit naadloos aan bij die van het vastgoedteam van Van Doorne, dat inmiddels met 12 partners en in totaal 50 vastgoedspecialisten uitgebreide sectorkennis en ruime ervaring heeft op het gebied van onder meer vastgoedtransacties, vastgoedfinanciering, bouw, zorgvastgoed, projectontwikkeling, omgevingsrecht (waaronder stikstof, water en wonen) en overheid.

Managing partner Sjoerd Kamerbeek van Van Doorne: ‘We zijn ontzettend blij met de komst van Nicole, Remco en hun team. Zij voeren een vooraanstaande praktijk in één van onze kernsectoren, Vastgoed & Bouw, die in deze tijd te maken heeft met belangrijke uitdagingen.’

Op de foto v.l.n.r. staand: Koen Brackel, Wouter Gootjes, Nicole Soliana, Remco Bäcker
Zittend: David van Groen, Annemarie Janssens