Arla Foods opent nieuw kantoor in Central Park Utrecht

Arla Foods Nederland, internationele zuivelcoöperatie, heeft een langjarig huurcontract gesloten voor een nieuw kantoor op de volledige 21ste en deels 22ste verdieping van het Utrechtse Central Park.

In de zomer van 2024 verhuist het commerciële kantoor van Arla Foods in Nijkerk naar het centrale hart van Utrecht. Arla huurt in totaal circa 2340 m².

Uitzicht

Mark Boot, Managing Director Arla Foods Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg: ‘De verhuizing van onze commerciële organisatie naar ons nieuwe kantoor is in lijn met onze visie op het gebied van duurzaamheid en innovatie: een werkplek die niet alleen goed bereikbaar is, maar is ook ontworpen met het oog op de toekomst.’

Central Park biedt niet alleen een bijzondere werkomgeving met een geweldig uitzicht over de stad en een stadspark op de 11de verdieping, maar ook een kantoor dat klaar is voor de toekomst. Het gebouw is uitgerust met energiebesparende (klimaat)installaties, zonnepanelen en heeft een energielabel A++++. Central Park kreeg dit jaar de op een na hoogste score bij de beoordeling voor het Breeam Excellent In-Use certificaat.

Bijna geheel verhuurd

Bouwinvest is eigenaar en verhuurder van Central Park. Central Park biedt in totaal 28.500 m² kantoorruimte en ligt in het nieuwe Central Business District van Utrecht. Inmiddels is 99% van Central Park verhuurd. Op de begane grond is restaurant Club Nomad, met een zorgvuldig samengesteld assortiment met veel aandacht voor mens & milieu, gevestigd. Vanwege onder andere de centrale ligging en goede bereikbaarheid is het stationsgebied van Utrecht erg in trek en wordt momenteel in hoog tempo herontwikkeld onder de naam CU2030. De bijzondere architectuur en het inpandige stadspark maken Central Park een aanwinst voor het nieuwe gebied.

In de verhuur behartigde CBRE Nederland de belangen van Arla Foods Nederland. Jones Lang Lasalle vertegenwoordigde Bouwinvest, in samenwerking met APF International.