Acht nieuwe kantoorhuurders op Schiphol

In de kantoorgebouwen WTC Schiphol Airport en The Base zijn in de afgelopen maanden acht nieuwe huurders gehuisvest. Samen met de nieuwe logistieke huurder op Schiphol-Zuidoost huren ze in totaal 3.161 m2 kantoorruimte.

The Base huisvest gemiddeld 70 huurders en in het WTC zijn zo’n 100 bedrijven gevestigd. Deze gebouwen staan middenin het Central Business District op Schiphol, dat direct verbonden is met de terminal.

Nieuwe huurders in The Base 
Custom Airport Solutions expert in het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van security doorgangen op luchthavens, is ene van de nieuwe huurders in The Base. Ook Royal air Maroc, de  nationale luchtvaartmaatschappij van Marokko heeft in het pand kantoorruimte gehuurd. Een derde nieuwe huurder in het vezamelpand is aXite Security Tools (STI). STI beveiligt technische installaties tegen cyberaanvallen en mogelijke datalekken.

Nieuwe huurders in WTC Schiphol Airport 
WTC Schiphol Airport mocht vier nieuwe huurders verwelkomen. FourKites werkt aan de visie om wereldwijde supply chains te optimaliseren door middel van real-time visibility data. Daarnaast huurt Trivium Packaging er kantoorruimte. Dit bedrijf biedt toonaangevende expertise in het produceren en leveren van metalen verpakkingen voor verschillende industrieën.  Actief Werkt! Inhouse Services tenslotte voorziet vanuit meer dan 60 locaties door heel Nederland bedrijven van flexcollega’s.  

Logistieke huurder in Columbus 
Op Schiphol Cargo World is Just Ride Logistics de nieuwe huurder en verleent vanaf hier services op het gebied van vrachtafhandeling, import, opslag en e-commerce oplossingen. 

Vestigingslocatie Schiphol 
In totaal zijn op Schiphol zo'n 500 bedrijven gevestigd met samen ruim 65.000 werknemers. De business locaties op Schiphol zijn Schiphol Central Business District, Schiphol-Oost, Schiphol-Zuid/Zuidoost en Schiphol-Noord. De gebouwen op deze businessparken voorzien samen in meer dan 213.000 m² kantoorruimte en 274.400 m² bedrijfsruimte.