PROVADA Ondertekening ontwikkeling LabCenter

Op de Provada werd dinsdag een overeenkomst getekend tussen HD en Lelystad Airport Businesspark voor de ontwikkeling van LabCenter.

Op Lelystad Airport Businesspark (LAB) wordt in het deelgebied Flight District tegenover de toekomstige terminal van Amsterdam–Lelystad Airport een plek ontwikkeld waar innovatie en duurzaamheid centraal staan en waar ondernemers ruimte krijgen om te kunnen ondernemen, zoals het LabCenter. Dit is een planonderdeel van LAB en komt tegenover de terminal van het vliegveld, op een centrale plek in het deelgebied Flight District.

In het LabCenter leren bedrijven elkaar kennen, werken ze samen en delen ze kennis. Zij delen faciliteiten als flexplekken, vergaderzalen en eetgelegenheden.

HD Groep houdt zich bezig met advies, ontwikkeling en realisatie van vastgoed voor onder meer bedrijven, zorgorganisaties. Omala treedt op als gebiedsontwikkelaar voor Lelystad Airport Businesspark en heeft als aandeelhouders de provincie Flevoland, en de gemeentes Lelystad en Almere.