Ahold tekent voor nieuwe Albert Heijn in Ermelo

ERMELO - Assen Projekten en Ahold Vastgoed zullen donderdag tijdens de Provada een huurovereenkomst tekenen voor een nieuwe Albert Heijn van 2703 m[sup]2[/sup] in De Verbinding, de centrumuitbreiding van Ermelo. Een tweede overeenkomst tussen Assen Projecten, Green Real Estate en Ahold Vastgoed betreft de grondaankoop van de huidige Albert Heijn. Deze vrijgekomen locatie wordt gebruikt voor een volgende bouwfase in het vernieuwingsproject.

ERMELO - Assen Projekten en Ahold Vastgoed zullen donderdag tijdens de Provada een huurovereenkomst tekenen voor een nieuwe Albert Heijn van 2703 m2 in De Verbinding, de centrumuitbreiding van Ermelo. Een tweede overeenkomst tussen Assen Projecten, Green Real Estate en Ahold Vastgoed betreft de grondaankoop van de huidige Albert Heijn. Deze vrijgekomen locatie wordt gebruikt voor een volgende bouwfase in het vernieuwingsproject.

De Verbinding, een project van Assen Projekten en Green Real Estate, bevindt zich in het hart van Ermelo en vormt een historisch en economisch knooppunt voor de gemeente. Het project, dat wordt opgetrokken in een specifieke Ermelose bouwstijl, omvat 150 appartementen, 5000 m2 winkels en horeca en ruim 450 parkeerplaatsen.
Na eerdere graafwerkzaamheden worden vanaf juni de parkeergarage, winkels en het eerste deel van De Verbinding aangelegd. In deze fase zijn ook een reeks van 34 luxe appartementen in de verkoop gegaan. Uwoon, de plaatselijke bouwvereniging, gaat tevens een 30 woningen afnemen voor de verhuur.