Drie bedrijven kiezen voor locaties in Aalsmeer

In de afgelopen periode hebben diverse langjarige huurtransacties plaatsgevonden op het bedrijventerrein aan de Aalsmeerderweg 283-285 in Aalsmeer, met een totaal metrage van ruim 7.100 m².

Aalsmeerderweg 285-A omvat 650 m² bedrijfs- en kantoorruimte en is langjarig verhuurd aan een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in klassieke herenmode. Ze gebruiken deze ruimte voor de opslag en sortering van hun modeartikelen.

Aalsmeerderweg 285-J wordt het nieuwe hoofdkantoor en productiecentrum van Sapje, bekend van groente- en fruitsappen. Deze locatie beslaat 1.800 m² bedrijfs-/kantoorruimte en beschikt onder andere over 2 loadingdocks en een zware stroomaansluiting via een eigen trafo.

Daarnaast heeft het bedrijf Peinemann zich langdurig gecommitteerd aan drie bedrijfslocaties op het terrein met een oppervlakte van 4.700 m² overwegend opslagruimte. Het kantoorgedeelte aan de voorzijde is voorzien van ruim 200 zonnepanelen met een geschatte opbrengst van ongeveer 55.000 kWh.

Zowel verhuurder als huurder hebben in zeer korte tijd diverse op maat gemaakte aanpassingen doorgevoerd. Het terrein met diverse grotere en kleinere bedrijfsruimten ligt centraal ten opzichte van de bloemenveiling FloraHolland en de Luchthaven Schiphol.

Van Luling BOG is exclusief aangesteld voor de verhuur en heeft namens de opdrachtgever, een particuliere belegger die zelf aan de wieg stond van de ontwikkeling van het bedrijventerrein, deze transacties begeleid.