Jan Bommerhuis verhuurd aan Hogeschool van Amsterdam

AMSTERDAM - Het Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat 80-86 is door Kroonenberg Groep verhuurd aan de Hogeschool van Amsterdam. Het Jan Bommerhuis kreeg grote bekendheid door het verhuurbord aan de gevel met 'Te huur voor € 99 / m2'. Met uitzondering van de winkelruimte gelegen op de begane grond, omvat het Jan Bommerhuis ruim 11.000 m[sup]2[/sup] v.v.o. kantoor- en opleidingsruimte, en 60 parkeerplaatsen.

AMSTERDAM - Het Jan Bommerhuis aan de Wibautstraat 80-86 is door Kroonenberg Groep verhuurd aan de Hogeschool van Amsterdam. Het Jan Bommerhuis kreeg grote bekendheid door het verhuurbord aan de gevel met 'Te huur voor € 99 / m2'. Met uitzondering van de winkelruimte gelegen op de begane grond, omvat het Jan Bommerhuis ruim 11.000 m2 v.v.o. kantoor- en opleidingsruimte, en 60 parkeerplaatsen.

Kroonenberg Groep heeft met de Hogeschool van Amsterdam overeenstemming bereikt over de verhuur van het gehele object. De Hogeschool van Amsterdam zal het Jan Bommerhuis in gebruik nemen voor haar opleidingsactiviteiten. Trimp & van Tartwijk Property Consultants in Amsterdam heeft de Hogeschool van Amsterdam bij de transactie begeleid.