3stone Real Estate breidt partnership uit met Flierman en Thewissen

Vastgoedadviseur 3stone Real Estate kondigt de toetreding aan van Mathijs Flierman en Renaldo Thewissen als nieuwe partners.

Na een dienstverband bij Troostwijk Makelaars O.G., waar Mathijs Flierman de beleggingsafdeling opzette, vervolgde hij in 2007 zijn carrière bij Cushman & Wakefield als Head Capital Markets en Boardmember. Gedurende zijn 16-jarige loopbaan bij Cushman & Wakefield was Flierman onder meer verantwoordelijk voor de beleggingsafdeling. Tijdens zijn carrière bouwde hij een trackrecord op van aan- en verkooptransacties binnen alle vastgoedsectoren, met binnen- en buitenlandse investeerders, beleggers, ontwikkelaars en financiers.

Tot eind 2023 was Renaldo Thewissen werkzaam als Associate Director binnen de Capital Markets afdeling van Cushman & Wakefield. Sinds eind 2019 was hij medeverantwoordelijk voor het opzetten en de expansie van de woningbeleggingsafdeling, waarbij hij zich voornamelijk bezighield met de advisering van ontwikkelaars en beleggers bij de aan- en verkoop van nieuwbouwcomplexen, ontwikkellocaties en woningportefeuilles. Thewissen startte zijn carrière bij Round Hill Capital, waar hij onder andere betrokken was bij de Heimstaden woningportefeuilletransactie van € 1,4 mrd, die in 2019 plaatsvond.