UnieNzv huurt 1100 m[sup]2[/sup] in Amersfoort

AMERSFOORT - Stichting UnieNzv heeft een langjarige overeenkomst gesloten voor de huur van circa 1100 m[sup]2[/sup] kantoorruimte en 16 parkeerplaatsen in Amersfoort. Het kantoorgebouw aan de Berkenweg 11 is eigendom van Tasman Properties en ligt in het centrum van de stad.

AMERSFOORT - Stichting UnieNzv heeft een langjarige overeenkomst gesloten voor de huur van circa 1100 m2 kantoorruimte en 16 parkeerplaatsen in Amersfoort. Het kantoorgebouw aan de Berkenweg 11 is eigendom van Tasman Properties en ligt in het centrum van de stad.

Op dit moment is nog circa 5000 m2 kantoorruimte beschikbaar in dit gebouw. UnieNzv richt zich op onderwijs en ontwikkelingssamenwerking en bestaat uit de stichting Edukans en uit Kwintessens Educatief.
De huurder werd bij deze transactie geadviseerd door Molenbeek Makelaars. DTZ Zadelhoff trad samen met Holland Realty Partners op als adviseur van eigenaar en verhuurder Tasman Properties. De verhuur van de Berkenweg 11 wordt collegiaal verzorgd door MVGM Bedrijfshuisvesting en DTZ Zadelhoff.