Piazza Eindhoven verkocht voor 110 mln euro

EINDHOVEN - Shopping Centre Piazza in Eindhoven is door Unibail Rodamco verkocht voor € 109,9 mln. De koper is een joint venture bestaande uit Wijs & van Oostveen Vastgoed, TB investments en Condo Inventures, waarin iedere partij een gelijk aandeel heeft. Het gaat om ongeveer 30.000 m[sup]2[/sup] winkelruimte aan de kop van De Demer in het centrum van Eindhoven.

EINDHOVEN - Shopping Centre Piazza in Eindhoven is door Unibail Rodamco verkocht voor € 109,9 mln. De koper is een joint venture bestaande uit Wijs & van Oostveen Vastgoed, TB investments en Condo Inventures, waarin iedere partij een gelijk aandeel heeft. Het gaat om ongeveer 30.000 m2 winkelruimte aan de kop van De Demer in het centrum van Eindhoven.

Media Markt is met een kwart van de vloeroppervlakte de meest dominante huurder. Andere huurders zijn H&M, Zara, Mexx, Esprit, WE, Men at Work en Society Shop.
Het consortium zal Piazza in portefeuille houden.
Cushman & Wakefield en Houthoff Buruma adviseerden Unibail Rodamco bij deze transactie. Wijs & van Oostveen Vastgoed, TB investments en Condo Inventures werden begeleid door Berkhouwe Vastgoed en Allen & Overy. De financiering is verstrekt door Berlin Hyp.