Photon Capital huurt kantoor in Max & Moore-complex Amsterdam-Noord

Being en COD hebben een huurovereenkomst met Photon Capital gesloten voor het multi-tenant kantorencomplex Max & Moore aan de Asterweg 15 in Amsterdam-Noord. Photon Capital huurt 865 m² op de derde verdieping van het gebouw Max.

Max & Moore ligt op een centrale locatie aan de noordwestkant van het IJ, tussen filmmuseum EYE en het NDSM-terrein. Mei Architects and Planners ontwierp de twee werkgebouwen, die onderling zijn verbonden door een groene pergola-brug en gedeelde ontmoetingsplekken. Het kantorencomplex is voorzien van de laatste innovaties op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling. Groene buitenruimtes, dakterrassen en dubbelhoge wintertuinen verbinden de gebouwen met de stad en natuur.

Max & Moore is een ontwikkeling van Being en COD. Het kantorencomplex is eigendom van fondsen beheerd door Amundi Immobilier. Sienna Real Estate is verantwoordelijk voor het Asset Management. CBRE en NL Real Estate verhuren Max & Moore. Photon Capital B.V. is een gespecialiseerd investeerder die platformbedrijven bouwt en transformeert.   

CBRE heeft de verhuurder begeleid gedurende het gehele commerciële traject met Photon Capital.