ProDelta verhuurt 23.000 m² in DC Distriport Waalwijk

ProDelta heeft met Bol.com een langdurige huurovereenkomst afgesloten voor 23.000 m² warehouse. De ruimte is onderdeel van fase 2 van DC Distriport Waalwijk.

Distriport Waalwijk staat in Waalwijk tussen de rijksweg A59 en de toekomstige barge terminal op bedrijventerrein Haven 8. Het door ProDelta speculatief ontwikkelde gebouw bestaat uit 8 units met een totaal oppervlak van 84.000 m².

Met de komst van de nieuwe huurder is 75% van het totale metrage in Distriport Waalwijk verhuurd. Op dit moment zijn er nog units beschikbaar van 11.500–22.500 m².

Het familiebedrijf ProDelta, dat dit jaar 75 jaar bestaat, heeft inmiddels een vastgoedportefeuille van ruim 500.000 m², waarvan het zwaartepunt ligt in het deltagebied van de Rotterdamse haven. Momenteel richt ProDelta zich op grootschalige (her)ontwikkelingslocaties voor logistieke centra.

Deze transactie is in collegiale samenwerking gerealiseerd door JLL en Industrial Real Estate Partners. De huurder werd bij deze transactie bijgestaan door XO Property Partners.