Nieuwe medewerkers voor Drees & Sommer Netherlands

Marco Villares en Kübra Öztürk zijn in dienst getreden bij de Nederlandse tak van vastgoedadvies- en projectmanagementbureau Dress & Sommer. Daarnaast is Kimberly Stauf in het kader van een uitwisselingsprogramma binnen Drees & Sommer tijdelijk in Nederland komen werken.

Marco Villares gaat aan de slag als real estate sustainability consultant. Hij studeerde Architectuur en Industrial Ecology en werkte zo’n 30 jaar in België, Nederland en Frankrijk, onder meer als projectarchitect van openbare utiliteitsbouwprojecten en als Life Cycle Assessment (LCA) Practitioner. Bij Drees & Sommer Netherlands geeft Villares nu vorm en invulling aan de professionele horizon van duurzaamheid in de gebouwde omgeving.

Kübra Öztürk komt Drees & Sommer versterken als projectmanager. Na haar Bouwkunde bachelor en de masterstudie Management in the Built Environment werkte zij enkele jaren bij de vastgoedorganisatie van de TU Delft. In haar nieuwe baan ligt de nadruk bij het management van projecten met een focus op publiek en maatschappelijk vastgoed. Öztürks kwaliteiten om mensen te verbinden, te schakelen op uiteenlopende niveaus, projecten te structureren en te overzien komen hierbij uitstekend van pas.

En in het kader van een internationaal uitwisselingsprogramma binnen de Drees & Sommer-organisatie werkt Kimberly Stauf een half jaar bij Drees & Sommer Netherlands. Zij studeerde Real Estate Management aan de Hochschule RheinMain Wiesbaden in Duitsland en ging in 2019 als stagiaire bij Drees & Sommer in Frankfurt werken. Stauf werkte in de jaren daarna als projectmanager en change manager aan de realisatie van Terminal 3 op het vliegveld van Frankfurt (FraPo).